Carlo Lepelaars
* April 28, 1994
Netherlands
Carlo Lepelaars's current artist top 10
Chick WebbDave WecklChris DaveBuddy RichVinnie ColaiutaJonathan David Samuel JonesSteve GaddHal BlaineJim KeltnerCarlos Vega
Carlo Lepelaars's highlights
This highlight is now hidden.
Carlo Lepelaars didn't add any highlights yet. [?]
biography Carlo Lepelaars, geboren op 28 april 1994 te 's-Hertogenbosch.

Actief als freelance drummer en als vaste drummer bij Rock 'n' Roll coverband Twenty Sicks, Southern Roots Rock band Calderas en David Bowie tributeband Non Blonde Bowie.

Op 15-jarige leeftijd begon ik met drummen en mijn passie voor het instrument blijft groeien. Vanaf dag 1 nam ik les bij Egbert van Gruythuyzen, met wie ik nog steeds elke week studeer.

Hier ontwikkel ik alle aspecten van het drummen en muziek maken met als focus Popmuziek, Jazz en Latin.

Daarnaast haal ik veel inspiratie uit drumvirtuozen als Buddy Rich, Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, Papa Jo Jones, Tony Williams en Chris 'Daddy' Dave, maar ook sessiegiganten als Steve Gadd, Hal Blaine, Jim Keltner en Carlos Vega (James Taylor).

Door de jaren heen heb ik in verschillende (Cover)bands en projecten gespeeld op onder andere Zwarte Cross, Paaspop en Festyland. Mijn doel op de lange termijn is om als (sessie)drummer in de internationale muziekindustrie te werken.

Onder de naam C-Music werk ik als freelance drummer in verschillende muziekstijlen, waarbij ik de nadruk leg op professionaliteit, betrouwbaarheid en muzikaliteit.

show full biography
Carlo Lepelaars's photo albums
Profile pictures (7)
Carlo Lepelaars's video albums
Profile videos
Carlo Lepelaars's gear
Carlo Lepelaars's favorite artists
Carlo Lepelaars's favorite music
Carlo Lepelaars didn't add any favorite music yet [?]
Carlo Lepelaars's favorite releases
Carlo Lepelaars didn't add any releases yet [?]